Mort în condiții suspecte pe marginea șoselei: Un bărbat din comuna Preutești zăcea într-o baltă de sângeRural

Mort în condiții suspecte pe marginea șoselei: Un bărbat din comuna Preutești zăcea într-o baltă de sânge

       Accesări: 4125

Viață curmată mult prea devreme. Un localnic din satul Arghira, comuna Preutești, și-a pierdut viața în condiții încă neelucidate de anchetatori. S-a întâmplat ieri seară, în jurul orei 20.30, când bărbatul a fost descoperit, din întâmplare, pe carosabil de un trecător.

Acesta a sunat la 112 și le-a povestit operatorilor cum l-a găsit pe consătean.

Bărbatul zăcea într-o baltă de sânge, fără suflare, pe drumul județean 208. Un echipaj de Poliție s-a deplasat la fața locului, cazul fiind preluat ulterior de criminaliști.

Aceștia au deschis o anchetă și au început imediat cercetările.

Inițial s-a crezut că este vorba despre un accident, în care un autoturism ar fi acroșat victima pe marginea drumului, iar autorul ar fi fugit de la locul faptei. Însă, pe locul unde bărbatul din Arghira și-a pierdut viața, nu s-au găsit urme ale unei mașini și nici elemente care să conducă ancheta spre un incident.

Din primele verificări, rezultă însă faptul că bărbatul de 37 de ani, ar fi consumat înainte băuturi alcoolice la un birt din Preutești. Cel mai probabil, acesta s-a dezechilibrat pe asfaltul alunecos și s-a lovit cu capul de asfalt.

Victima fusese operată în urmă câțiva ani și purta o placă de argint în urma unei intervenții chirurgicale.  Polițiștii au constat că decedatul nu prezenta urme de violență pe corp.

Deși suferea de epilepsie și avea probleme medicale, bărbatul consuma frecvent băuturi alcoolice. În aceeași zi, el băuse binișor, înainte de a trece pe la birt, după ce i-a dat o mână de ajutor surorii lui la treburi gospodărești. De aici s-a dus la bar, unde a consumat din nou băuturi alcoolice. După ce a părăsit incinta localului a plecat prin Arghira, mergând pe carosabil.

Anchetatorii nu s-au pronunțat în privința cauzei decesului.

Lucrătorii Secției Criminalistică așteaptă peste 24 de ore rezultatul necropsiei făcute astăzi.

ȘTIRI