Momente de panică pe strada 2 Grăniceri: Un autotren fără șofer s-a pus în mișcare pe șoseaActualitate

Momente de panică pe strada 2 Grăniceri: Un autotren fără șofer s-a pus în mișcare pe șosea

       Accesări: 176

autotren-incident-falticeniSe poate întâmpla oricui. Un șofer profesionist din comuna buzoiană Breaza a trăit momente de spaimă în Fălticeni după ce autotrenul pe care îl parcase și asigurase cu frâna de mână, a pornit la drum. Totul s-a petrecut astăzi, la orele amiezii, 11.30, pe strada 2 Grănceri, aproape de podul viaduct, la ieșirea spre Roman.

Rămas cu motorul pornit, autotrenul, oprit la câțiva metri de magazinul Non-stop, a luat-o din loc la câteva secunde după ce
Vasile E. coborâse din cabină pentru o verificare de rutină la trenul de rulare.

Vehiculul s-a pus în mișcare, când șoferul se afla pe trotuar, în spatele mașinii. Conducătorul auto de 55 ani privea neputincios la mașina care se îndrepta spre mijlocul drumului. Aceasta a prins viteză grație șoselei ușor înclinate, a intrat pe contrasens, a rupt poarta de intrare pe un teren, după care s-a proptit într-un morman de pământ, pietre și bucăți de beton.

Șoferul se poate considera un om norocos. Dacă nu ar fi fost movila, mașina de transport marfă ar fi ajuns în pârâul Buciumeni.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Mai mult decât atât, sectorul de drum era intens circulat la orele amiezii, iar ”escapada” autotrenului, fără șofer la volan, nu s-a soldat cu victime sau pagube pentru ceilalți participanți la trafic.

După impact, vehiculul prezenta deteriorări serioase în partea frontală, însă motorul nu a fost avariat. Ulterior, mașina de transport marfă a fost tractată și scoasă din maldărul de pământ în care era înfiptă.

Polițiștii fălticeneni l-au testat pe conducătorul auto cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ.

Rudy H.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=EpMip0Wmgpg]

ȘTIRI