Accesări: 71

spectacol-aerian-suceavaEveniment la înălțime. Peste trei săptămâni are loc mitingul aviatic Suceava Air Show. Ediția din acest an se va derula pe 29 august în apropierea aeroportului ”Ștefan cel Mare” din Salcea, pe terenul Centrului Economic Bucovina.

Spectacolul aerian se anunță la fel de interesant ca și în anii precedenți.

Iubitorii de aviație vor asista la evoluții acrobatice cu planoare și avioane, zboruri de agrement și de prezentare cu aeronave ultra ușoare.

În proiectul inițiat de fălticeneanul Alexandru Rădulescu, vicepreședintele Consiliului Județean Suceava, se precizează că mitingul aviatic contribuie totodată la promovarea aeroportului, un obiectiv deosebit de important pentru județul Suceava. El mai spune că spectacolul aerian s-a dovedit un real succes și un element de atracție pentru public, motiv pentru care autoritățile județene au decis ca manifestarea să fie permanentă.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Suceava Air Show va fi organizat în colaborare cu Ministerul Apărării Naționale, Aeroclubul României, Iacării Acrobați București și Bucovina Fly Club Suceava.

Spre diferență de edițiile anterioare, anul acesta evenimentul se va desfășura într-o singură zi. Mitingul aviatic s-a organizat pentru prima dată în august 2012 când Aeroportul Suceava marca 50 de ani de existență.

Rudy Hödl

ȘTIRI