Mitingul aviatic Suceava Air Show are loc pe 4 augustActualitate

Mitingul aviatic Suceava Air Show are loc pe 4 august

       Accesări: 1354

Eveniment la înălțime. Peste câteva zile are loc mult așteptatul miting aviatic Suceava Air Show. Ediția din acest an se va desfășura mai devreme decât ne-au obișnuit organizatorii evenimentului.

Întâlnirea cu așii aviației va avea loc sâmbăta viitoare, pe 4 august, pe Aeroportul Internațional „Ștefan cel Mare” .

Spectacolul aerian va începe la ora 16 și se anunță la fel de interesant ca și în anii precedenți.

Programul va include demonstrații aeriene spectaculoase și acrobații pe măsură. Suceava Air Show 2018 îi va aduce în fața publicului pe profesioniștii din elita Aeroclubului României, formația Hawks of Romania, Iacării Acrobați și pilotul lituanian Jurgis Kairys, legenda acrobațiilor aeriene.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Alături de aceștia vor mai evolua parașutiști de elită și piloții Asociației Bucovina Fly Club.

Un alt element de atracție din desfășurătorul ediției din acest an va fi reprezentația la „firul ierbii” cu un elicopter Ka-26.

Organizatorii au pregătit și o surpriză. Formația Asalt va oferi un spectacol aviatic de excepție cu două aeronave de înaltă acrobație Skybolt of Romania. Vor fi cinci ore de adrenalină, acrobații aeriene și demonstrații de elită care vor încânta publicul.

Intrarea este liberă.

Cei care vor să ajungă la eveniment trebuie să știe că vor avea la dispoziție mijloacele de Transport Public Local din Municipiul Suceava care vor circula din 30 în 30 de minute.

Mitingul aviatic s-a desfășurat pentru prima dată în august 2012, atunci când Aeroportul Suceava marca 50 de ani de existență.

ȘTIRI