Accesări: 93

cold weather and hobo

Urmare a ordinului preşedintelui Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, prefectul Florin Sinescu, în seara zilei de luni, 29 decembrie, echipaje ale pompierilor militari suceveni au patrulat pe itinerariile prestabilite din judeţul Suceava, pentru identificarea persoanelor fără adăpost şi transportul acestora la spaţiile special amenajate.

Misiunile de patrulare s-au desfăşurat în localităţile Fălticeni, Rădăuţi, Vatra Dornei, Câmpulung Moldovenesc şi Suceava. 13 persoane au fost identificate pe raza municipiului reşedinţă de judeţ, în zona Gării Burdujeni. Acestea au fost evaluate din punct de vedere medical şi au fost invitate să meargă împreună cu pompierii militari la adăpostul „Lumină Lină” de la Biserica „Sfânta Vineri”, însă toate au refuzat acest lucru.

Misiunile de identificare a persoanelor fără adăpost vor continua pe toată perioada în care temperaturile vor fi critice.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

 „Recomandăm cetăţenilor, ca înainte de a se porni la drum, să se informeze asupra evoluţiei vremii şi a stării drumurilor, să se îmbrace adecvat sezonului rece, cu îmbrăcăminte care să-i protejeze de ger, şi să-şi echipeze autoturismele conform recomandării poliţiştilor. De asemenea, rugăm cetăţenii să anunţe la numărul unic de urgenţă 112, orice situaţie care ar putea ameninţa viaţa,  legată atât de ei, cât şi de alte persoane aflate în pericol şi despre care au cunoştinţă”, se precizează într-un comunicat al ISU Suceava.

ȘTIRI