Polițiștii au depistat în trafic un bărbat fără permis și care conducea un autoturism cu numerele provizorii expirateRural

Polițiștii au depistat în trafic un bărbat fără permis și care conducea un autoturism cu numerele provizorii expirate

       Accesări: 549

Încă un inconștient scos de polițiști de pe drumurile publice. Marți, la ora 20.40, un echipaj de poliție a oprit pentru control pe DJ 209A, în comuna Horodniceni, un autoturism cu numere de înmatriculare provizorii.  Vehicul era condus de un localnic în vârstă de 33 de ani.

Oamenii legii aveau să descopere că tocmai au oprit un cetățean care nu poseda permis de conducere, numerele mașinii erau expirate și pe deasupra era și băut.

Pentru că emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto, iar termenul de valabilitate al numerelor provizorii este expirat din 4 decembrie 2014.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Polițiștii i-au întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

ȘTIRI