Minori fugiți dintr-un centru de ocrotire au fost găsiți de polițiștii din DolhascaRural

Minori fugiți dintr-un centru de ocrotire au fost găsiți de polițiștii din Dolhasca

       Accesări: 534

Date fiind temepraturile scăzute din această perioadă a anului, la nivelul IPJ Suceava s-au intensificat activităţile de patrulare dar şi activităţile investigative pentru a identifica la timp cazurile în care copiii au părăsit în mod voluntar domiciliile, pentru a-i găsi la timp pe aceştia, a-i consilia şi preda familiilor sau aparţinătorilor.

Duminică și luni, 15-16 ianuarie 2017, poliţiştii au reuşit să identifice 5 astfel de copii şi să îi salveze înainte de a fi prea târziu, se arată într-o informare a Compartimentului Relații Publice.

În zona Fălticeni, duminică, 15 ianuarie, o patrulă a Poliției Orașului Dolhasca a observat doi minori străini de localitate, în proximitatea pădurii din satul Siliștea Nouă, într-o zonă izolată, unde încă există cantități mari de zăpadă.

În urma verificărilor s-a stabilit că minori, ambii în vârstă de 11 ani, au fugit dintr-un centru de ocrotire, în acceași zi.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Unul dintre minori a fost predat mamei, care se afla în zonă, iar celălalt fost predat la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă din Suceava.

 

ȘTIRI