Minori dați dispăruți după ce au plecat de acasă la sfârșitul săptămâniiRural

Minori dați dispăruți după ce au plecat de acasă la sfârșitul săptămânii

       Accesări: 2877

Poliţia desfăşoară activităţi de identificare a doi minori, care au plecat de acasă la sfârșitul săptămânii și nu s-au mai întors.

Sâmbătă, 9 septembrie, Degheluță Mihai, în vârstă de 14 ani, din orașul Solca, județul Suceava, a părăsit curtea locuinței mamei sale, din orașul Dolhasca, și nu s-a mai întors.

Semnalmentele copilului care a dispărut sunt: înălțime 1,40-1,50 m, 40 kg, constituție  astenică, păr brunet, tuns scurt ( pe părțile laterale tuns 0), ochi albaștri,  contur față oval, nas drept,  prezintă o cicatrice chirugicală în lungime de aproximativ 20 cm pe coapsa piciorului stâng, în apropierea bazinului.

La momentul plecării, minorul era îmbrăcat cu pantaloni scurți de culoare negru, tricou albastru deschis, adidași gri și o sapcă neagră.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

 

Într-o situație similară se află și minorul Zlăvoacă Andrei Cătălin, în vârstă de 16 ani, din comuna Fundu Moldovei.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, 09/10 septembrie, copilul a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit.

Semnalmente: înălțime 1.67-1.70, greutate aproximativ 54 kg, ochi albaștri, păr blond și următoarele semne distinctive: alunițe vizibile pe gât, o cicatrice de aprox. 2 cm în partea stângă a cefei.

Minorul avea asupra sa o geacă de piele de culoare neagră, blugi negri cu ținte metalice la buzunarele din față, două tricouri din care unul de culoare alb-argintiu și unul negru cu un imprimeu în partea din față, în formă de vultur, mai multe obiecte de igienă personală și un ghiozdan albastru.

În cazul în care deţineţi date cu privire la cei doi copii, sunteți rugați să apelaţi Poliţia prin 112 sau să vă adresaţi celei mai apropiate unităţi de poliţie.

ȘTIRI