Minoră lovită de mașina unui pensionar din Hârtop, pe trecerea de pietoni, în cartierul RepubliciiLocal

Minoră lovită de mașina unui pensionar din Hârtop, pe trecerea de pietoni, în cartierul Republicii

       Accesări: 2509

Crește numărul accidentelor rutiere în care sunt implicați copiii.

În această dimineață, în jurul orei 9, o fetiță în vârstă de 12 ani, din Fălticeni, a fost lovită de mașina unui pensionar din comuna Hârtop.

Evenimentul rutier s-a petrecut în cartierul Republicii, la intrarea pe strada Armatei.

Fetița a traversat strada (pe role), pe trecerea de pietoni, în zona magazinului Roxana, și a fost surprinsă de mașina pensionarului. Bărbatul, în vârstă de 77 de ani, circula cu mașina pe direcția Fălticeni – Hârtop.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

După accident, fetița a fost transportată la Spitalul Municipal Fălticeni, ulterior fiind transferată pentru investigații suplimentare și tratament de specialitate la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Suceava.

Conducătorul auto a fost testat pentru consum de alcool, rezultatul fiind negativ. Polițiștii i-au reținut permisul de conducere și i-au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Nu este prima dată când în zona respectivă se produc evenimente rutiere, chiar dacă trecerea de pietoni este semnalizată corespunzător.

La sfârșitul săptămânii trecute o fetiță, în vârstă de 8 ani, a murit după ce a fost lovită de o cisternă de colectare a laptelui, pe trecerea de pietoni, în comuna Vadu Moldovei.

De asemenea, o altă minoră, în vârstă de 14 ani, a fost accidentată în Comuna Cornu Luncii.

Ne amintim și de evenimentul tragic care s-a produs în ultimele zile ale anului 2017. O fată, în vârstă de 12 ani, a fost lovită mortal, pe trecerea de pietoni, pe strada Sucevei din Fălticeni.

FACEBOOK SHARES:

ȘTIRI