Minoră din Vulturești dispărută de trei zile de acasă. Fata și-a luat telefonul, cartea de identitate și 500 de euroActualitate

Minoră din Vulturești dispărută de trei zile de acasă. Fata și-a luat telefonul, cartea de identitate și 500 de euro

       Accesări: 6374

Clipe îngrozitoare pentru părinți. O minoră din comuna Vulturești este căutată de oamenii legii, după ce aceasta a dispărut fără urmă. Polițiștii SPR Preutești au fost sesizați vineri, prin numărul unic 112, de mama fetei.

Burduja Damaris Naomi a din satul Pleșești, în vârstă de 15 ani, a plecat de acasă, în seara zilei de 22 august, iar de atunci nimeni nu mai ştie nimic de ea.

Din primele verificări ale polițiștilor, rezultă că joi după-amiază, părinții fetei au plecat împreună în comuna Dumbrăveni la domiciliul bunicilor. Mama a rugat-o pe Naomi să o însoțească, dar fiica a refuzat să meargă, motivând că nu se simte bine și că dorește să rămână cu bunica vitregă.

Mama s-a întors acasă vineri seara, dar fata ei nu mai era la domiciliu.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Vineri seara, la ora 22, bunica vitreagă și Naomi s-au despărțit, minora urmărind un program la televizor.

Fata a dispărut fără urmă, însă a luat cu ea 500 de euro, cartea de identitate și telefonul ei mobil.

Părinții le-au spus oamenilor legii că Naomi nu suferă de afecțiuni cronice și nici nu urmează un tratament medicamentos.

Burduja Damaris Naomi are 1,60 m înălțime, păr lung de culoare castanie, ten deschis, și o greutate corporală de 45 kilograme.

Minora nu are semne particulare.

Cetățenii care pot oferi informații pentru găsirea fetei sunt rugați să sune gratuit la numărul unic pentru apeluri de urgență 112 sau să anunțe Poliția municipiului Fălticeni (0230.541.223) ori cea mai apropiată unitate de poliție.

FACEBOOK SHARES:

ȘTIRI