Accident în intersecția din zona Bisericii Sfântul Ilie: Minoră din Fălticeni lovită în plin pe trecerea de pietoniLocal

Accident în intersecția din zona Bisericii Sfântul Ilie: Minoră din Fălticeni lovită în plin pe trecerea de pietoni

       Accesări: 6520

Accident rutier în această după-amiază, în municipiul Fălticeni, în intersecția din zona Bisericii Sfântul Ilie.

În jurul orei 17.30, o fată, în vârstă de 17 ani, a fost lovită de o autoutilitară când traversa regulamentar strada pe trecerea de pietoni (dinspre magazinul cu produse de artizanat).

Potrivit primelor informații, șoferul nu a văzut-o pe tânără când traversa strada și a lovit-o în plin.

Martorii spun că mașina nu avea viteză iar în acel moment înaintea trecerii de pietoni ar fi fost parcată o altă utilitară, care obtura câmpul vizual al șoferilor aflați în trafic. Această informație nu a fost confirmată oficial.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Un echipaj al Ambulanței a preluat victima și a transportat-o la Spitalul Municipal Fălticeni pentru îngrijiri medicale de specialitate. Tânăra de 17 ani s-a ales cu o sperietură zdravănă, dar și cu câteva contuzii la mâini și escoriații în zona picioarelor și bărbii. După investigațiile medicale, pacienta a fost externată din spital.

Autoutilitara marca Ford implicată în accident este înmatriculată în județul Suceava și este condusă de un bărbat din zona Fălticeni. Conducătorul auto, în vârstă de 42 de ani, din Horodniceni, a fost testat pentru consum de alcool, iar rezultatul a fost negativ, urmând a-i fi prelevate probele biologice potrivit procedurii legale.

Poliția este prezentă în zonă pentru efectuarea cercetărilor specifice în cazul producerii unor aevenimentelor rutiere.

Circulația rutieră a fost oprită în zonă aproape o oră, de la intersecția bulevardului 2 Grăniceri cu varianta de trafic greu, spre centru. Echipaje de la Poliția Municipală și Poliția Locală au dirijat circulația în zonă.

Acesta este al doilea eveniment rutier, în ultimele 24 de ore, în care un minor este implicat într-un accident rutier, în municipiul Fălticeni.

Marți, în jurul orei 20.00,  în timp ce conducea autoturismul pe strada Maior Ioan, din municipiul Fălticeni, un localnic, în vârstă de 32 de ani, a surprins și accidentat un minor de 6 ani din municipiul Fălticeni, care s-a angajat în traversarea drumului public, în fugă, din partea dreaptă spre partea stângă.

Din accident a rezultat rănirea uşoară a minorului care a fost transportat la spital în vederea acordării îngrijirilor medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe  biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

ȘTIRI