Minoră din comuna Horodniceni dispărută fără urmă. S-a despărțit de bunica ei în apropiere de casa unde locuiaActualitate

Minoră din comuna Horodniceni dispărută fără urmă. S-a despărțit de bunica ei în apropiere de casa unde locuia

       Accesări: 6133

Nu este de găsit nicăieri. O minoră din comuna Horodniceni este dată dispărută de părinți, după ce fata lor nu a mai ajuns acasă din seara zilei de 30 iunie. Familia i-a anunțat pe polițiști, iar oamenii legii au început căutările.

Elena Rebeca Bolfă, în vârstă de 16 ani, locuiește în satul Brădățel și trebuia să ajungă acasă, după ce duminica trecută petrecuse câteva ore la bunica ei.

Spre seară, bătrâna a condus-o pe minoră până aproape pe poarta casei, unde și-au luat rămas bun.

Era ora 19, iar Elena trebuia să ajungă la domiciliu, însă acest lucru nu s-a mai întâmplat.

Elena Rebeca Bolfă

Convinși că fiica lor a rămas peste noapte la bunica, părinții nu au mai trecut pe la locuința bătrânei să vadă ce s-a întâmplat.

Văzând că Elena nu a mai ajuns acasă, părinții au vorbit cu bunica fetei care le-a relatat cele întâmplate cu o seară înainte. Pe 1 iulie, părinții minorei s-au prezentat la Postul de Poliție din Horodniceni, spunând oamenilor legii despre dispariția fetei.

Semnalmentele minorei: constituție corpolentă, înălțime 1,65 m, aproximativ 65 de kg, ochi albaștri, păr șaten deschis, fața ovală, ten deschis, fără semnalmente particulare.

La data dispariției, fata era îmbrăcată într-un tricou mov, purta colanți negri și șlapi roz din cauciuc. Minora purta la gât o bentiță de culoare neagră și o brățară de același la fel la mână.

Oricine poate oferi detalii cu privire la minoră este rugat sa apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

Elena Rebeca Bolfă

ȘTIRI