Minor în stare gravă după un accident rutier în Cornu LunciiRural

Minor în stare gravă după un accident rutier în Cornu Luncii

       Accesări: 1974

Încă un eveniment rutier grav s-a produs în zona Fălticeni, în cursul zilei de miercuri, 13 septembrie.

Un copil, în vârstă de 11 ani, din satul Dumbrava, a fost accidentat grav în urma unui eveniment rutier pe Drumul Județean 209 A, în jurul orei 13.30.

Din informațiile date publicității de IPJ Suceava, rezultă că accidentul s-a produs în momentul în care un conducător auto a efectuat o depășire.

“Un localnic, în vârstă de 23 de ani, s-a angajat în depășirea unui alt vehicul, oprit în afara părții carosabile, moment în care a surprins și accidentat un minor de 11 ani din localitate, care, fiind lipsit de supraveghere, s-a angajat în traversarea drumului public prin fața vehiculului staţionat, prin loc nepermis și fără să se asigure corespunzător”, se arată în informarea Poliției Române.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Copilul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, fiind transferat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județan Suceava, unde a fost diagnosticat cu policontuzii, comă de gradul 2, fractură gambă dreaptă, contuzie cot drept.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital,  i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

ȘTIRI