Minor din Vadu Moldovei arestat preventiv pentru tâlhărie calificatăActualitate

Minor din Vadu Moldovei arestat preventiv pentru tâlhărie calificată

       Accesări: 1142

La propunerea procurorilor, Judecătoria Fălticeni a dispus arestarea preventivă, pentru 30 de zile, a unui minor din Vadu Moldovei.

Potrivit Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni, minorul A.A.F. este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de „tâlhărie calificată”, faptă săvârșită în primele ore ale zilei de luni, 26 martie 2018.

În jurul orei 01.30, în timp ce alte două persoane asigurau paza, minorul a  intrat într-un bar de pe raza loc. Vadu Moldovei unde i-a solicitat gestionarei banii.

Pentru că gestionara nu s-a conformat, inculpatul a îmbrâncit-o şi i-a smuls din mână un terminal mobil, în valoare de 800 lei.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Fălticeni a admis propunerea şi a dispus arestarea preventivă a inculpatului pentru 30 zile.

Procurorii au precizat că punerea în mişcare a acţiunii penale şi luarea unei măsuri preventive reprezintă etape ale procesului penal reglementate de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate în nicio situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

ȘTIRI