Minor arestat preventiv pentru cinci infracțiuni de tâlhărie. Copii amenințați cu cuțitul pentru telefoane mobile și baniLocal

Minor arestat preventiv pentru cinci infracțiuni de tâlhărie. Copii amenințați cu cuțitul pentru telefoane mobile și bani

       Accesări: 1416

La sfârșitul săptămânii trecute, Parchetul de pe lângă Judecătoria Fălticeni  a dispus trimiterea în judecată în stare de arest preventiv a unui inculpat minor.

Acesta este cercetat pentru săvârşirea a cinci infracţiuni de tâlhărie, una dintre acestea în formă continuată.

Procurorii au stabilit că, în perioada aprilie – iulie 2018, prin ameninţări cu acte de violenţă, în unele situaţii şi cu un cuţit, minorul a sustras de la un număr de opt persoane vătămate, minori cu vârstele între 7 şi 13 ani, telefoane mobile sau diferite sume de bani pe care le aveau asupra lor.

Parchetul din Fălticeni precizează că: “trimiterea în judecată şi luarea unei măsuri preventive  reprezintă   etape ale procesului penal reglementate de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate în nicio situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.”                                         

Imprumutul Promotional de Sarbatori

ȘTIRI