Minor accidentat de mașina unui fălticenean în RădășeniRural

Minor accidentat de mașina unui fălticenean în Rădășeni

       Accesări: 1280

Cinci minori au fost accidentați în urma a două evenimente rutiere care s-au produs sâmbătă, 15 septembrie, în județul Suceava, pe raza localităților Rădășeni și Milișăuți.

În jurul orei 16.00, în timp ce conducea o autoutilitară pe DJ 209M, din comuna Rădășeni, un bărbat de 48 de ani, din municipiul Fălticeni, a surprins și accidentat ușor un minor, în vârstă de 4 ani.

Potrivit IPJ Suceava, fiind nesupravegheat, copilul a ieșit din curtea unui imobil și s-a angajat în traversarea drumului, în fugă,  fără să se asigure.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital,  i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

În aceeași zi, în jurul orei 18.30, în timp ce conducea autoturismul într-o curbă pe DN 2H, în interiorul orașului Milișăuți, din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum, o femeie de 42 de ani, din comuna Arbore, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a părăsit partea carosabilă.

În urma accidentului, a rezultat rănirea ușoară a conducătoarei auto și a pasagerilor din autoturism, 4 minori cu vârste între 3 și 16 ani, toți din comuna Arbore.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital,  i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În ambele cauze au fost întocmite dosare penale.

ȘTIRI