Ministrul Transporturilor laudă calitatea asfaltării drumului național care traversează comuna Cornu LunciiExclusiv

Ministrul Transporturilor laudă calitatea asfaltării drumului național care traversează comuna Cornu Luncii

       Accesări: 87

Un membru al Guvernului României a venit să inspecteze una din lucrările aflate în execuție pe infrastructura rutieră din zona Fălticeni. Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, s-a aflat astăzi după-amiază la Cornu Luncii, într-o vizită fulger pe tronsonul unde se toarnă un nou covor asfaltic. Pornit spre capitală, înaltul demnitar s-a oprit pe tronsonul unde se modernizează drumul național 2E, și preț de câteva minute a discutat primarul Gheorghe Fron, edilul comunei Cornu Luncii, dar și cu reprezentanții firmei prestatoare.

Ministrul s-a interesat de modul cum decurg lucrările și dacă acestea respectă standardul de calitate cerut.

Răzvan Cuc a discutat și cu primarul Gheorghe Fron dorind să afle dacă sunt probleme și cât de mulțumit se declară de ritmul și calitatea asfaltării. Edilul comunei Cornu Luncii a avut numai cuvinte de laudă la adresa firmei din Piatra Neamț care modernizează șoseaua.

Primarul Fron a ținut să-i mulțumească Ministrului Transporturilor pentru fondurile alocate, el subliniind importanța acestui drum care face legătura cu Transilvania, dar și cu localitățile din zona turistică a județului Suceava.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Lucrările la noul tronson au început de joi, lucrările fiind finalizate în proporție de 70%. Se asfaltează sectorul de drum dintre Sasca și Băișești pe o lungime de aproximativ 7,5 kilometri.

La finalul vizitei, Gheorghe Fron i-a amintit Ministrului Transporturilor faptul că ultimele investiții în modernizarea acestui drum s-au făcut în urmă cu mult timp și că investiția actuală este binevenită.

După discuțiile și vizita efectuată în teren, Răzvan Cuc l-a felicitat pe Ovidiu Laicu, directorul CNADR Iași, pentru calitatea lucrărilor de asfaltare pe carosabilul inspectat ce face parte din DN 2E.

În vara acestui an, aceeași firmă din Piatra Neamț asfalta 15 km de șosea națională între Băișești și Gura Humorului.

Drumul urmează să primească un nou covor asfaltic și pe tronsonul Sasca – Spătărești până la interesecția cu drumul DN 2, pe ruta Fălticeni și Vadu Moldovei. Sectorul de drum amintit ar putea fi asfaltat cel mai târziu în primăvara anului viitor.

ȘTIRI