Ministrul Sănătății s-a aflat în această dimineață la Spitalul Clinic de Urgență “Marie Curie”Național

Ministrul Sănătății s-a aflat în această dimineață la Spitalul Clinic de Urgență “Marie Curie”

       Accesări: 95

Patriciu Achimaș Cadariu, ministrul Sănătății s-a aflat în această dimineață la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii “Marie Curie”.

Acesta a discutat cu personalul medical despre starea de sănătate a copiilor din județul Argeș internați în Capitală cu sindrom hemolitic-uremic.  Achimas-Cadariu va participa astăzi și la o audiere la Parlamentul României.

“Am mers personal la micuții internați să văd care este starea lor de sănătate. Am constatat că părinții au mare încredere în personalul medical. Am discutat cu conducerea spitalului și m-am asigurat că au la dispoziție toate medicamentele necesare în terapia sindromului hemolitic uremic. Sunt foarte frustrat că nu avem rezultatele la această anchetă extraordinară, dar nu oblig pe nimeni să dea alte rezultate decât realitatea și asta este realitatea. Ancheta s-a desfășurat în conformitate cu procedurile standard existente”, a declarat ministrul.

În prezent, în spitalul bucureștean mai sunt internați 8 copii, 5 dintre aceștia fiind cu evoluție favorabilă internați în secția de nefrologie, ceilalți 3 în stare staționară, dar gravă, internați în secția de terapie intensivă (ATI).

Imprumutul Promotional de Sarbatori

 

sursa foto 

ȘTIRI