Mii de fălticeneni au întâmpinat anul 2017 în stradăLocal

Mii de fălticeneni au întâmpinat anul 2017 în stradă

Noul an i-a scos noaptea pe străzi. Câteva mii de fălticeneni au ales să petreacă ultimele clipe din 2016 și primele din 2017 în centrul municipiului. Localnicii de toate vârstele s-au îndreptat spre centrul municipiului pentru a celebra trecerea dintre ani.

Bulevardului Revoluției, strada Republicii și esplanada „Nada Florilor” au fost tixite de oameni dornici să vadă spectacolul pirotehnic de la miezul nopții.

Mai multe echipe ale Poliției, Jandarmeriei, Ambulanței și Pompierilor au supravegheat zona , fiind pregătite să intervină în caz de necesitate.

Cu sticle de șampanii și veselie în suflet, fălticenenii au întâmpinat noul an de la care mai multe și mai mari așteptări.

Fără numărătoare inversă până la întâlnirea cu anul 2017, la ora 0:00 s-a deschis focul de artificii lansat de pe terenul de sport al școlii „Mihail Sadoveanu”. Lumini multicolore au brăzdat și duduit pe cerul senin din noaptea de Revelion. Au fost 15 minute în care

După ce spectacolul pirotehnic s-a încheiat, localnicii au desfăcut șampaniile și-au urat cele bune pentru noul an.

Nu au lipsit îmbrățișările, sărutările și țipetele de bucurie. Alții au dansat de fericire, în timp ce unii s-au mulțumit doar să cânte tradiționalul „La mulți ani”.

După aproximativ 20 de minute, centrul municipiului s-a golit de oameni însă în urma lor au rămas gunoaiele. Lucrătorii de la Salubritate s-au apucat imediat de curățenie. Câteva tone de sticle, pahare de unică folosință și alte resturi au fost strânse după scurta petrecere în aer liber.

Facebook Comments

ȘTIRI