Mii de carduri de sănătate nu au ajuns încă la asiguraţii din judeţul SuceavaSănătate

Mii de carduri de sănătate nu au ajuns încă la asiguraţii din judeţul Suceava

       Accesări: 144

Mii de carduri de sănătate nu au ajuns încă la asiguraţii din judeţul Suceava. Potrivit situaţiei prezentate de conducerea Casei de Asigurări de Sănătate Suceava, din cele 439.488 de carduri naţionale tipărite pentru persoanele asigurate din judeţul Suceava, până la finele anului 2015 au fost returnate de către operatorul de servicii poştale un număr de 21.718 carduri naţionale, care nu au putut fi înmânate beneficiarilor.

Din cardurile returnate la sediul CAS Suceava, în perioada 9 ianuarie – 31 decembrie 2015 au fost distribuite 9.317 carduri naţionale persoanelor asigurate care le-au solicitat.

În perioada 1 mai – 31 decembrie 2015 au fost eliberate 4.253 adeverinţe de înlocuire a cardului naţional, pentru asiguraţii care au pierdut/deteriorat cardul şi 1.872 adeverinţe înlocuitoare pentru asiguraţii care refuză în mod expres, din motive religioase sau de conştiinţă acest card. În acelaşi interval CAS Suceava a eliberat 8.638 de adeverinţe care atestă calitatea de asigurat pentru cei care nu au primit cardul naţional.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

ȘTIRI