Mihai Mihețiu este noul șef al Ocolului Silvic FălticeniActualitate

Mihai Mihețiu este noul șef al Ocolului Silvic Fălticeni

       Accesări: 640

Schimbare la vârf. După câteva luni în care a avut doar conduceri interimare, Ocolul Silvic Fălticeni are un nou diriguitor. Începând din luna mai, inginerul sucevean Mihai Mihețiu ocupă postul de șef al instituției.

El a fost numit în fruntea Ocolului Silvic Fălticeni după susținerea unui concurs în fața comisiei din cadrul RNP (Regia Națională a Pădurilor).

Proaspăt numit în funcție, inginerul sucevean și-a fixat câteva obiective.

Din punct de vedere profesional, Mihai Mihețiu afirmă că prioritare vor fi campaniile de împădurire. Prima s-a derulat în primăvara acestui an, 5000 de puieți fiind plantați la hectar. Acțiunea s-a desfășurat pe 23 de hectare, iar pe alte 9 hectare s-au făcut completări în fondul forestier.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Tot în primăvară au început și controalele de fond care oferă o radiografie asupra activității la nivelul cantoanelor din subordinea Ocolului Silvic Fălticeni.

Pe agenda de lucru se află și un alt capitol important: continuarea respectării riguroase a prevederilor legislației, instrucțiunilor și dispozițiilor în vigoare.

Ca obiectiv personal, Mihai Mihețiu spune că vrea să aducă mai multă coeziune în rândul personalului. Acesta își dorește o colaborare, un dialog și schimb de informații de informații mai bun, atât din punct de vedere profesional cât și uman, între compartimentele instituției care gestionează 5.000 de hectare de păduri ale statului.

În vârstă de 45 de ani, noul șef al Ocolului Silvic Fălticeni a ocupat anterior funcțiile de director tehnic al Direcției Silvice Suceava (2005 – 2009) și director al Direcției Silvice Suceava (2009 – 2012).

Rudy H.

ȘTIRI