Info sport: Miercuri şi joi sunt programate partidele din Cupa Ligii AdeplastSport

Info sport: Miercuri şi joi sunt programate partidele din Cupa Ligii Adeplast

       Accesări: 56

lpfDupă cele două meciuri ale naţionalei în preliminariile Euro 2016, fotbalul intern revine în actualitate. Miercuri şi joi au loc şase partide în optimile de finală ale Cupei Ligii Adeplast.

Calificarea mai departe se joacă într-o singură fază, eliminatorie. FC Steaua și ASA Tîrgu-Mureș sunt calificate direct în sferturile de finală ale Cupei Ligii Adeplast.

09/09: Concordia Chiajna – FC Botoşani (ora 16.30)

Poli Timişoara – Petrolul Ploieşti (ora 19.00)

Imprumutul Promotional de Sarbatori

CSMS Iaşi – CFR Cluj (ora 21.45)

10/09: FC Voluntari – Astra Giurgiu

FC Viitorul – CS U Craiova

Pandurii Tg. Jiu – Dinamo

lpfS-a încheiat perioada de tranferuri în Liga I

Marius Briceag și Paul Anton sunt ultimii jucători legitimați de Departamentul Competiții al LPF în această perioadă de transferări, care s-a încheiat luni, 7 septembrie.

Conform regulamentului, mai pot fi efectuate transferuri pe tot parcursul anului competițional, cu excepția ultimelor șase etape, doar în cazul fotbaliștilor care aveau statut de “jucători liberi de contract” în timpul perioadei oficiale de transfer.

Următorul interval în care cluburile din Liga 1 mai pot face tranzacții cu jucători, alții decât cei liberi de contract, este 25 ianuarie – 22 februarie 2016.

frfUnder 21: Armenia – România 2-3 în preliminariile Euro 2017

Reprezentativa Under 21 a României a câștigat partida de la Erevan, contând pentru preliminariile Campionatului Eruopean din 2017, ce va fi găzduit de Polonia

Selecționerul Cristian Dulca a folosit următorii jucători:

Cojocaru – Hodorogea, Miron, Boldor-cpt., Manea – Nedelcearu, Ov. Popescu (83 Nedelcu) – Păun, R. Marin (74 Mitriță), Rotariu – Pușcaș (90 Tudorie).

Păun (35 și 38) a înscris de două ori pentru România înainte ca Armenia să reducă din diferență prin G. Malakyan (47). Pușcaș (60) a mărit din nou avantajul ”tricolorilor”, înainte ca scorul de pe tabelă să fie stabilit în prelungirile jocului de Simonyan (90+2). Armenia – România 2-3.

România va mai juca în aces an în Luxemburg (9 octombrie), şi acasă cu Danemarca (13 noiembrie).

ȘTIRI