Micul tenismen Darius Avrămia din Fălticeni s-a calificat la „Turneul Campionilor” pentru copiiSport

Micul tenismen Darius Avrămia din Fălticeni s-a calificat la „Turneul Campionilor” pentru copii

       Accesări: 475

Secția de tenis a clubului sportiv “Nada Florilor” va avea și în acest an un reprezentant la întrecerea celor mai buni copii care practică tenisul de câmp.

Fălticeneanul Darius Avrămia s-a calificat la “Turneul Campionilor”, competiție rezervată copiilor, care va avea loc în luna decembrie la București. La ediția anterioară a acestui turneu a participat un alt copil talentat din Fălticeni,  este vorba despre David Onisei.

tenis10_7martie_avramia_darius_IDarius Avrămia a obținut calificarea la cel mai important turneu al anului în urma câștigării Concursului Tenis 10 M.P.G. (categoria 8 ani), care s-a desfășurat sâmbătă, 15 octombrie 2016, la Iași. La această competiție au participat 12 jucători din zona Moldovei. După ce a promovat din grupa valorică, fără înfrângere, Darius a evoluat foarte bine în fazele eliminatorii, unde și-a învins toți contracandidații, adjudecându-și trofeul și dreptul de a merge în decembrie la București.

“Vreau să îl felicit pe Darius pentru performanța obținută la Iași. Îmi amintesc că, în urmă cu doi ani, un copil frumușel și timid, însoțit de bunicul său, domnul Gheorghe Guligă, a pășit pentru prima dată pe un teren de tenis. Seriozitatea în antrenamente, dar și o strictă supraveghere a bunicului care de multe ori i-a fost partener de joc, a făcut ca Darius să ajungă să reprezinte Fălticeniul la Turneul Campionilor, unde sunt convins că o va face cu cinste, așa cum a făcut-o și un alt jucător al clubului nostru, talentatul David Onisei, care a câștigat această competiție în luna aprilie. Aceste rezultate nu ar fi fost posibile fără ajutorul domnului primar Cătălin Coman, a oamenilor de afaceri Andi Stan și Grigore Florea și a entuziasmului care există în cadrul clubului de tenis”, ne-a declarar instructorul Marcel Dascălu.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

ȘTIRI