Micii tenismeni fălticeneni au urcat pentru al treilea an consecutiv pe podiumul Turneului CampionilorSport

Micii tenismeni fălticeneni au urcat pentru al treilea an consecutiv pe podiumul Turneului Campionilor

       Accesări: 806

Sportul alb are jucători valoroși în cadrul clubului ACS „Nada Florilor”. Tenismenii fălticeneni au demonstrat și de această dată că sunt printre cei mai buni din țară. Lotul echipei antrenate de Marcel Dascălu s-a întors cu două medalii și un loc patru în cadrul Turneului Campionilor 2018, jucătorii reușind să urce pe podium pentru al treilea an consecutiv.

Competiția face parte din Circuitul Tenis10, cel mai mare sistem de tenis dedicat copiilor din toată țara, care se pregătesc să își arate măiestria în acest sport.

Evenimentul s-a desfășurat la București, la sfârșitul săptămânii trecute.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

La întrecere au participat aproximativ 100 de copii.

Clubul ACS „Nada Florilor” a fost prezent la competiție cu patru jucători.

Cel mai bun rezultat l-a bifat Matei Ursache cu un loc II la categoria roșu (8 ani). Performanță excelentă, la aceeași categorie, și de la Cristian Aciubotăriței, ocupant al locului III în concurs.

Un alt rezultat bun aparține lui Iustin Andrei, care la cei 7 ani, a reușit să obțină locul IV în cadrul competiției, la categoria portocaliu, destinată copiilor cu vârsta până la 9 ani.

Pentru campionul David Arcip, participarea la competiție s-a oprit în sferturile de finală, la categoria verde, concurenți până în 10 ani.

„Ne-am bucurat să fim din nou prezenți la Turneul Campionilor MPG. Copiii noștri au făcut meciuri frumoase!”, ne-a declarat Marcel Dascălu. „Partidele în care au jucat sportivii din Fălticeni au fost apreciate de organizatorii turneului și de doamna Alina Tecșor, antrenoarea echipei feminine de tenis a României.”

Marcel Dascălu susține că rezultatele tenismenilor fălticeneni puteau fi mai bine, însă este mulțumit de faptul că doi jucători, Ursache și Aciubotăriței, au ajuns în semifinala Turneului Campionilor, iar Andrei a pierdut semifinala la doar un punct cu cel care avea să devină campion.

„Merită apreciați evoluția în competiție. Îi felicit pe copii pentru felul în care au jucat.”, ne-a declarat antrenorul echipei. „Le mulțumesc părinților pentru efortul depus.”

Echipa de tenis de câmp fălticeneană se pregătește acum pentru un nou concurs de talie națională.

Juniorii ACS „Nada Florilor” vor juca sâmbătă la Brașov în compania altor concurenți la fel de puternici ca și la București.

La Turneul Campionilor FRT, clubul se va prezenta cu un lot mai numeros de jucători. Marcel Dascălu își dorește rezultate mai bune la această întrecere, ultima din anul 2018.

Vor fi două zile pline de sport, pasiune și bucurie pentru participanți.

ȘTIRI