Micii tenismeni din Fălticeni au înregistrat performanţe în turnee naţionale şi internaţionaleSport

Micii tenismeni din Fălticeni au înregistrat performanţe în turnee naţionale şi internaţionale

       Accesări: 60

darius avramia

Patru dintre micii tenismeni care se pregătesc cu instructorul Marcel Dascălu în cadrul secţiei de tenis de câmp a ACS Nada Florilor, şi-au adăugat în palmares prezenţe şi rezultate foarte bune în turnee naţionale şi internaţionale.

Duminică, 2 august, la Mamaia, a avut loc turneul de tenis de câmp 10 MPG. Darius Avrămia a participat la nivelul roşu reuşind să se claseze pe locul III. De remarcat că la acest nivel de concurs au fost înscrişi 33 de copii din toată ţara.

Sâmbătă, 1 august, Ilinca Anton a participat la un turneu internaţional de tenis de câmp rezervat copiilor, care s-a desfăşurat în Slovacia. Ilinca a avut o pretaţie foarte bună, fiind apreciată şi de organizatori pentru jocul tehnic pe care l-a prestat, dar s-a oprit în sferturile de finală.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Alte trei clasări pe podium au fost reuşite la concursul organizat de Federaţia Română de Tenis, la Iaşi, sâmbătă 25 iulie. Ştefan Fântânaru a ocupat locul II iar David Onisei a ocupat locul I la nivelul Portocaliu şi locul III la nivelul Verde.

Alex S. 

ȘTIRI