Micii tenismeni din Fălticeni au înregistrat performanţe în turnee naţionale şi internaţionaleSport

Micii tenismeni din Fălticeni au înregistrat performanţe în turnee naţionale şi internaţionale

       Accesări: 56

darius avramia

Patru dintre micii tenismeni care se pregătesc cu instructorul Marcel Dascălu în cadrul secţiei de tenis de câmp a ACS Nada Florilor, şi-au adăugat în palmares prezenţe şi rezultate foarte bune în turnee naţionale şi internaţionale.

Duminică, 2 august, la Mamaia, a avut loc turneul de tenis de câmp 10 MPG. Darius Avrămia a participat la nivelul roşu reuşind să se claseze pe locul III. De remarcat că la acest nivel de concurs au fost înscrişi 33 de copii din toată ţara.

Sâmbătă, 1 august, Ilinca Anton a participat la un turneu internaţional de tenis de câmp rezervat copiilor, care s-a desfăşurat în Slovacia. Ilinca a avut o pretaţie foarte bună, fiind apreciată şi de organizatori pentru jocul tehnic pe care l-a prestat, dar s-a oprit în sferturile de finală.

Alte trei clasări pe podium au fost reuşite la concursul organizat de Federaţia Română de Tenis, la Iaşi, sâmbătă 25 iulie. Ştefan Fântânaru a ocupat locul II iar David Onisei a ocupat locul I la nivelul Portocaliu şi locul III la nivelul Verde.

Alex S. 

ȘTIRI