Micii fotbaliști de la CSS Nicu Gane Fălticeni au disputat finala turneului bistrițean Cupa CentenaruluiSport

Micii fotbaliști de la CSS Nicu Gane Fălticeni au disputat finala turneului bistrițean Cupa Centenarului

       Accesări: 448

Noi performanțe pentru micii fotbaliști din Fălticeni în competițiile destinate juniorilor.

După participarea la “Cupa Valentino”, organizat la Focșani, la sfârșitul săptămânii trecute, Clubul Sportiv Școlar “Nicu Gane” Fălticeni a participat la “Cupa Centenarului”, turneu organizat în municipiul Bistrița.

Copiii din Fălticeni au câștigat grupa în care au fost repartizați, cu următoarele rezultate: 0-1 cu Inter Viișoara, 1-0 cu CSM Vatra Dornei și 1-0 în confruntarea cu Ardealul Bistrița Năsăud.

În finala turneului, sportivii pregătiți de profesorul Iulian Darabă au fost învinși cu 0-3 de colegii de la Best Kids Reghin.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Din lot au făcut parte: Corduneanu Ștefan, Țolescu Robert, Sîrbu Sebastian, Anița Ciprian, Doroftei Ștefan, Dulap Giovani, Bolohan Alin, Mogârzan Narcis, Bucan Gabriel, Herlea Daniel, Stan Matei (cel mai mic sportiv, născut în anul 2012), Lupuleasa Vlad, Ciobanu Alexandru.

“Sunt mulțumit de evoluția copiilor la aceste două turnee. Rezultatele au început să apară. Suntem în creștere din punct de vedere sportiv și cu siguranță la următoarele turnee la care o sa participăm vom fi pe locuri fruntașe. De acum ne pregătim pentru Cupa Moș Crăciun de la Suceava”, ne-a declarat antrenorul Iulian Darabă.

ȘTIRI