Mesajul primarului Cătălin Coman după alegerile locale: Vă mulțumesc și vă asigur că nu vă voi dezamăgiAlegeri Locale

Mesajul primarului Cătălin Coman după alegerile locale: Vă mulțumesc și vă asigur că nu vă voi dezamăgi

       Accesări: 4429

Un mesaj pentru comunitate la final de alegeri locale. Reales în funcție, edilul în exercițiu transmite câteva gânduri fălticenenilor care s-au prezentat la scrutinul din 5 iunie. Primarul Cătălin Coman a ținut să mulțumească pentru susținere, votul acestora fiind unul de încredere.

Șeful administrației locale se declară deosebit de onorat de acest al doilea mandat conferit de electoratul local.

El spune că votul de duminica trecută oglindește dorința de a continua munca de reconstrucție și modernizare în municipiul Fălticeni. În mesajul său, edilul municipiului Fălticeni afirmă că sunt multe de făcut pentru comunitatea noastră și că există planuri, idei și mai ales dorința de a continua ritmul schimbărilor în bine.

Primarul Coman spune că axele prioritare în noul mandat sunt investițiile în sănătate, educație, infrastructură. Planul municipalității este axat și pe atragerea de fonduri europene pentru obiective care au fost date uitării.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Nu în ultimul rând el reamintește de proiectele demarate în primul său mandat, care urmează să fie finalizate și de care Fălticeniul are mare nevoie.

Cătălin Coman lansează și o promisiune post-electorală în care spune că nu va dezamăgi.

”Dragi fălticeneni, dragi concetățeni,

Ziua de 5 iunie a fost un examen pentru mine și colegii mei din PSD. În primul rând vă mulțumesc pentru susținerea voastră în număr atât de mare! Mi-ați înmânat al doilea mandat de primar și vă mărturisesc că sunt deosebit de onorat. În egală măsură, votul dumneavostră reprezintă încrederea care îmi este oferită de comunitatea noastră caldă și armonioasă, care are mari așteptări de la noi.

Votul dumneavoastră oglindește dorința voastră de a continua munca de reconstrucție și modernizare în municipiul Fălticeni și voința noastră de a o materializa prin implicare și profesionalism.

Iubesc acest oraș la fel de mult cum simt că-l iubiți și voi și vreau ca în acest al doilea mandat să punem un accent și mai mare pe dezvoltare.

Avem multe de făcut pentru comunitatea noastră. Avem planuri, idei și mai ales dorința de a continua ritmul schimbărilor în bine.

Ne propunem să investim în sănătate, educație, infrastructură, să aducem noul în viața comunității locale pentru a ne respecta statutul de municipiu. Vrem să atragem fonduri europene pentru proiecte importante care să pună în valoare obiective care au fost date uitării. Avem responsabilitatea de a finaliza proiectele de care Fălticeniul are mare nevoie.

Să fim solidari și uniți în efortul comun de a face din orașul nostru, un oraș frumos, modern și prosper.

Vă asigur că nu vă voi dezamăgi, iar ideea mea din campania electorală va rămâne aceeași în următorii patru ani: Fălticeniul se dezvoltă!”

Cu mulțumiri,
Primar Cătălin Coman

La alegerile locale din 5 iunie, candidatul social-democrat a obținut 75,76% din sufragii.

Prin prisma rezultatelor obținute la scrutinul de duminică, primarul Cătălin Coman va avea 15 consilieri PSD în Consiliul Local.

ȘTIRI