Accesări: 2272

Prima zi după scrutin este zi de mesaje de mulțumire. Alegerile din 27 septembrie au stabilit cine sunt cei care vor conduce administrațiile locale pentru următorii patru ani, iar edilii care au primit votul de încredere al comunității nu au ratat ocazia de a-și exprima gândurile. Medicul Maria Tomescu, candidatul PSD la funcția primar al Comunei Baia, a câștigat detașat lupta cu restul contracandidaților.

Ea a obținut 83% din sufragii, unul dintre cele mai ridicate procentaje la alegerile locale, înregistrate în zona Fălticeni.

După rezultatul pe care l-a obținut la scrutinul de duminică, mult mai bun decât cel din primul mandat, Maria Tomescu a lansat un mesaj emoțional pe contul de socializare, prin care le-a mulțumit celor care au votat-o.

Primarul Comunei Baia a spus că privește fiecare vot ca pe o datorie morală și că urmează patru ani plini de provocări.

Maria Tomescu a aminitit că există proiecte deja începute și altele care urmează să fie implementate.

Candidatul PSD le-a transmis alegătorilor faptul că localitatea Baia este pe mâini bune.

„Dragii mei,

Am o veste bună!

M-am întors la Primărie! M-am întors la muncă, pentru că voi ați decis asta, pe 27 septembrie. Sunt onorată de alegerea voastră!

Ziua în care am primit al doilea mandat este un nou început pentru mine și echipa mea. Încheiem un capitol și începem unul nou.

Țin să vă mulțumesc pentru încredere și sprijin!

Vă mărturisesc că privesc fiecare vot în parte ca pe o datorie morală, garanția că voi aveți așteptări care trebuie împlinite.

Urmează patru ani plini de provocări pe care vreau să-i transformăm în reușite și beneficii pentru comunitate. Avem deja proiecte începute, iar altele urmează să înceapă. Comuna Baia este pe drumul cel bun și aici va rămâne.

Îmi voi aminti de această zi, în care voi, fii și fiice ale satelor Baia și Bogata, oameni apropiați sufletului meu, ați decis să vă reprezint interesele, să conduc destinele unei comunități de care mă leagă toată existența mea.

De un lucru puteți fi siguri: Comuna Baia este pe mâini bune!

Am câștigat alegerile cu 83% din sufragii, un rezultat care mă obligă să fiu la înălțime în fiecare zi.

Vă mulțumesc pentru încredere și pentru alegerea făcută!”

ȘTIRI