Memorialul “Iorga Adriana” la Școala Gimnazială „Ioan Ciurea”Educație

Memorialul “Iorga Adriana” la Școala Gimnazială „Ioan Ciurea”

       Accesări: 446

Școala Gimnazială “Ioan Ciurea” din Fălticeni a organizat, la începutul acestei săptămâni, prima ediție a Memorialului “Iorga Adriana”.

O comepetiție fotbalistică organizată de profesorul Florin Ailenei la care au participat elevii claselor V-VIII.

Competiţia a debutat cu meciurile din grupe, în urma căror s-au calificat în semifinale clasele V B, VI B, VII B şi VIII B.

Jocurile pentru stabilirea primei echipe câștigătoare a Memorialului “Iorga Adriana” au fost la fel de disputate, dar în final s-a impus clasa a VIII-a B, în urma loviturilor de departajare. Podiumul a fost completat de echipele claselor a VII –a B și a V-a B.

Organizatorii au acordat şi trei premii individuale: “Cel mai bun jucător”  – Manolache Andrei (clasa V B), “Cel mai bun portar” – Bejinariu Ionuţ (clasa V C), “Golgeter”, cu 7 reuşite – Agavriloaiei Darius (clasa VII B).

“A fost un omagiu adus celei ce a fost Iorga Adriana, un profesor care şi-a dedicat întreaga carieră elevilor care au păşit pragul acestei şcoli. Mai mult decât atât, pentru mine a fost un exemplu pe care l-am urmat, fiindu-mi şi diriginte pe perioada gimnaziului.

Competiţia în sine nu poate decât să ne bucure, având în vedere implicarea de care au dat dovadă elevii participanţi şi dorinţa acestora de a câştiga atât trofeul mult râvnit de toţi cât şi premiile individuale.

Premiile acordate au constat în diplome, medalii, dulciuri, trofeu (pentru locul I) şi statuete pentru premiile individuale. Ţin să mulţumesc conducerii şcolii, colegilor, Andreei Nistor (fiica profesoarei Iorga Adriana) şi elevilor pentru implicare şi ajutorul oferit în realizarea acestei competiţii”, ne-a declarat profesorul Florin Ailenei.

ȘTIRI