Memorialul “Iorga Adriana” la Școala Gimnazială “Ioan Ciurea”Educație

Memorialul “Iorga Adriana” la Școala Gimnazială “Ioan Ciurea”

       Accesări: 486

Catedra de sport a Școlii Gimnaziale “Ioan Ciurea” din Fălticeni a organizat în această săptămână, 27-28 martie, a doua ediție a Memorialului “Iorga Adriana”.

Competiția fotbalistică a adunat la start 8 echipe. Organizatorii au oferit cupe, medalii și diplome celor mai bune echipe și jucătorilor evidențiați pentru premiile individuale.

Rezultate: Locul 1 – Clasa a VIII-a B; Locul 2 – Clasa a VI-a A, Locul 3 – Clasa a VII-a B; Mențiune – Clasa a VI-a C.

Premii individuale: Cel mai bun portar – Bogatu Tiberiu; Cel mai bun jucător – Pincu Laurentiu; Golgeter (12 goluri) – Mihăilă Adrian.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

“Este al doilea an consecutiv cand cinstim memoria celei ce a fost Iorga Adriana, un professor dedicat intru totul educatiei fizice școlare. Competitia, care s-a desfasurat pe terenul de sport al scolii noastre, a adunat la start un numar de opt echipe dornice de a pune mâna pe mult râvnitul loc I, dovadă fiind ambiția cu care s-a jucat fiecare meci și bucuria laureaților de la finalul competitiei. Mulțumesc conducerii unității pentru sprijinul acordat, colegei profesor Tofan Alexandra pentru implicare, copiilor pentru spiritul de competiție și  fair-play-ul de care au dat dovada, ambitia cu care au jucat și jocul prestat”, ne-a informat profesorul Florin Ailenei.

ȘTIRI