Medicul veterinar Ioan Corduneanu s-a stins din viațăLocal

Medicul veterinar Ioan Corduneanu s-a stins din viață

       Accesări: 3097

Doliu în mediul sanitar veterinar. Medicul Ioan Corduneanu, directorul DSVSA Suceava, a murit astăzi, 24 martie. Medicul avea 60 de ani și se afla la un spital din Cluj.

În urmă cu două săptămâni el se internase cu probleme la pancreas.

Doctorul veterinar fălticenean se recupera după operație. În urma unor complicații postoperatorii starea de sănătate s-a agravat. Cadrele medicale nu au mai putut face mare lucru.

Ioan Corduneanu s-a stins din viață pe patul de spital.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Medicul fălticenean era la conducerea Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Suceava de aproape un an. Pe 27 februarie 2017 a fost numit director executiv adjunct al instituţiei, printr-un ordin al preşedintelui ANSVSA, iar după o lună și jumătate, din 12 aprilie 2017 a devenit director executiv.

Profesa în domeniul medicinei veterinare de aproape 40 de ani.

Într-o perioadă și-a desfășurat activitatea la un cabinet particular din Fălticeni, după ce mai mulți ani în activase în mediul rural.

Ioan Corduneanu a fost membru al formațiunii politice PSD în Consiliul Local Fălticeni. La câteva luni de la învestire, în aprilie 2013, medicul și-a dat demisia din deliberativ pentru a ocupa postul de director adjunct al DSVSA Suceava, el devenind funcționar public.

ȘTIRI