Medicii au internat un fălticenean cu hipotermie severă: Bărbatul era lovit la cap și zăcea în stare de inconștiențăLocal

Medicii au internat un fălticenean cu hipotermie severă: Bărbatul era lovit la cap și zăcea în stare de inconștiență

Alcoolul l-a adus în pragul morții. Un bărbat din Fălticeni se află în stare gravă la spital, după ce ore în șir a stat sub cerul liber la temperaturi sub 0 grade Celsius. După un consum zdravăn de băutură spirtoasă, el s-a dezechilibrat în mers și s-a lovit la cap.

Totul s-a întâmplat duminică seara.

El a fost văzut de un trecător în zona centrală, în apropiere de platoul ”Nada Florilor”, care a sunat imediat la 112.

Bărbatul are 46 de ani și era întins pe jos, lângă o bancă.

Un echipaj al Ambulanței l-a adus pe bărbat la spital. Victima intrase în stare de hipotermie severă. Inima abia îi bătea, iar temperatura corpului măsura 23 de grade Celsius.

După ce i-au acordat primul ajutor, medicii l-au transferat la Spitalul Județean de Urgență Suceava în șoc hipotermic, etilism și cu traumatism cranio-cerebral.

Bărbatul este internat acum la Terapie Intensivă.

Fălticeneanul de 46 de ani, cunoscut consumator de băuturi alcoolice, figurează în evidențele pacienților diagnosticați cu schizofrenie.

Lucrătorii de la Poliția Municipiului Fălticeni și spun că localnicul și-a părăsit domiciliul la orele dimineții și nu s-a mai întors acasă. Bărbatul locuiește împreună cu sora lui, care spune că el mai are obiceiul să lipsească de acasă.

Facebook Comments
" data-link="https://twitter.com/intent/tweet?text=Medicii+au+internat+un+f%C4%83lticenean+cu+hipotermie+sever%C4%83%3A+B%C4%83rbatul+era+lovit+la+cap+%C8%99i+z%C4%83cea+%C3%AEn+stare+de+incon%C8%99tien%C8%9B%C4%83&url=https%3A%2F%2Fwww.cronicadefalticeni.ro%2Fmedicii-au-internat-un-falticenean-cu-hipotermie-severa-barbatul-era-lovit-la-cap-si-era-in-stare-de-inconstienta%2F&via=">">Tweet
21 Shares

ȘTIRI