Medicii, asistentele și infirmierele din Spitalul Municipal Fălticeni vor fi evaluați și testați în mai multe etapeSănătate

Medicii, asistentele și infirmierele din Spitalul Municipal Fălticeni vor fi evaluați și testați în mai multe etape

       Accesări: 4995

Toamna se numără cunoștințele. Personalul medical din cadrul Spitalului Municipal Fălticeni va fi evaluat timp de câteva luni pentru a vedea nivelul de pregătire al fiecărui angajat. Decizia aparține conducerii unității medicale care spune că astfel de testări sunt periodice, un barometru pentru măsurarea nivelului de pregătire.

Verificarea este impusă și de faptul că în ultimele luni personalul medical s-a înnoit cu câțiva zeci de angajați.

Prima „sesiune” a testărilor începe astăzi cu evaluarea asistentelor.

Pentru început vor fi luați în examinare atât cei care lucrează în Ambulatoriul de Specialitate (fosta Policlinică) și la laboratoare.

Săptămâna viitoare va fi testat personalul din farmacia ambulatoriului.

La testare vor intra, gradual, și infirmierele, cât și cadrele sanitare de pe secțiile externe ale spitalului.

De evaluare nu vor scăpa nici doctorii, inclusiv Vlad Morariu, managerul spitalului, și Dorin Vâlceanu, directorul medical.

Doctorul Vlad Morariu, managerul Spitalului Municipal Fălticeni
Doctorul Dorin Vâlceanu, director medical al Spitalului Municipal Fălticeni

Cunoștințele dobândite de medicii primari și specialiști, din cadrul Spitalului Municipal Fălticeni, vor fi verificate începând de anul viitor.

Personalul medical și sanitar al spitalului reprezintă 80% din personalul angajat în prezent. Unitatea are 500 de salariați.

Efectivul unității include 80 de medici, 200 de asistente, 70 de infirmiere și 30 de îngrijitoare ce activează atât în pavilionul central, cât și pe secțiile exterioare ale spitalului, inclusiv Maternitate și Centrul de Sănătate din Vadu Moldovei.

FACEBOOK SHARES:

ȘTIRI