Medalii obținute de sportivii clubului Kim Long Dao Fălticeni la Campionatul Național de Qwan Ki DoSport

Medalii obținute de sportivii clubului Kim Long Dao Fălticeni la Campionatul Național de Qwan Ki Do

       Accesări: 605

Federația Română de Arte Marțiale a organizat, în perioada 12-13 mai 2018, a 28-a ediție a Campionatului Național de Qwan Ki Do, competiție rezervată juniorilor și seniorilor.

Evenimentul a fost găzduit de Sala Sporturilor din Roman, cu participarea sportivilor de la 28 de cluburi din România.

Câte 250 de sportivi au fost înscriși în probele tehnice și probele de luptă.

În competiție au fost înscriși și 12 sportivi de la Clubul Kim Long Dao din Fălticeni, pregătiți de instructorul Marius Maxim.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

În prima zi, Radu Arianna și Vultur Gabriela, au încheiat pe  locul 3 proba de dong dao, la categoria 13-15 ani fete,  iar Apostol Delia și Grigore Iasmina au urcat pe prima treaptă a podimului (locul I) în proba de song dao (proba de lupte), categoria 16-17 ani fete.

Rezultate foarte bune și în a doua zi a Campionatului Național. Baciu Eliza a ocupat locul 2 în proba de thao quyen (probe tehnice), la categoria 18-39, dar și locul 3, alături de Cocean Georgiana, în proba de song dao, categoria 18-39 ani.

“Se observă în evoluția Elizei mai multă maturitate, obținută în pregătirea ei cu lotul național. De la băieți s-a remarcat Radu Vlad, care a intrat în finala de la proba de thao quyen. Cei 12 sportivi care au participat la campionat s-au comportat bine, experienta fetelor spunându-si cuvântul în obținerea rezultatelor”, a declarat instrucorul Marius Maxim pentru Cronica de Fălticeni.

ȘTIRI