Medalii de bronz pentru sportivii judoka din Fălticeni la concursul internațional Cupa “Martonffi Janos”Sport

Medalii de bronz pentru sportivii judoka din Fălticeni la concursul internațional Cupa “Martonffi Janos”

       Accesări: 87

judo-acs-somuz-falticeni

Au încheiat competiția cu un loc pe podium. Doi tineri sportivi din Fălticeni și-au trecut în palmares o nouă reușită în anul sportiv 2015, după ce au fost premiați la un concurs internațional de judo. Frații Gabriel și David Niculeasa au obținut medalia de bronz în cadrul competiției Cupa “Martonffi Janos”, ei concurând la categoriile de vârstă rezervate sportivilor sub 13, respectiv sub 15 ani.

Juniorii fălticeneni sunt legitimați la clubul ACS Șomuz, au reușit să se claseze în fața unor adversari mult mai bine cotați în competiție.

Din lotul pregătit de instructorul Liviu Deleanu (centura neagră) a mai făcut parte și Ciprian Guguluș (U10) care s-a clasat pe locul 5. Sportivii judoka sunt elevi ai Școlilor Gimnaziale ”Mihail Sadoveanu” și ”Ion Irimescu”.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

În vara acestui an, juniorii de la ACS Șomuz au participat în finala Campionatului Național de Judo.

Ajuns la cea de a noua ediție, concursul internațional s-a desfășurat în localitatea Vlahița (județul Harghita), la aproximativ 30 km de Miercurea Ciuc. Au participat peste 20 de echipe din țară și străinătate.

Întrecerile au avut loc pe patru spații de luptă și au fost adresate categoriilor U10, U11, U13 și U15 (masculin și feminin). Organizatori au fost Școala Generală “Martonffi Janos” Vlahița, Asociația Județeană de Judo Harghita, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Harghita și CSS Miercurea Ciuc.

Rudy Hödl

ȘTIRI