Medalie pentru un judoka din Fălticeni la “Cupa Bucovina”Sport

Medalie pentru un judoka din Fălticeni la “Cupa Bucovina”

       Accesări: 64

Peste 130 de sportivi, reprezentând 12 cluburi de judo din România, au participat sâmbătă la „Cupa Bucovina”, ediţia a XIII-a”, competiţie aflată în calendarul Federaţiei Române de Judo,  găzduită de oraşul Gura Humorului.

La acest eveniment a fost reprezentată şi secţia de judo a Clubului Sportiv „Şomuz” Fălticeni. Din delegaţie au făcut parte 6 sportivi şi antrenorul Liviu Dleanu.

Performerul echipei a fost David Niculeasa, care a obţinut primul loc la categoria Under 14 / 46 de kilograme. David este elev în clasa a VI-a, la Şcoala Gimnazială „Mihail Sadoveanu”.

„A fost un concurs bun pentru cei 6 copii. Toţi au luptat pentru a ajunge pe podium. David este un sportiv de perspectivă, care poate să urce ca valoare”, ne-a declarat Liviu Deleanu..

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Alţi trei sportivi s-au clasat pe locul 5: Ştefan Jora – Under 16 / 66 de kilograme, Alexandru Adam – Under 16 / 55 de kilograme, Gabriel Niculeasa – Under 12 / 38 de kilograme.

La „Cupa Bucovina” au mai concurat: Tudor Deleanu – Under 16 / 50 de kilograme şi Teodor Peiu – Under 16 / +55 de kilograme.

Pentru sportivii secţiei de judo ACS Şomuz Fălticeni urmează participarea la o nouă competiţie imortantă la nivel naţional, Memorialul Oneşti, pe data de 15 noiembrie.

 

ȘTIRI