Medalie pentru un judoka din Fălticeni la “Cupa Bucovina”Sport

Medalie pentru un judoka din Fălticeni la “Cupa Bucovina”

Peste 130 de sportivi, reprezentând 12 cluburi de judo din România, au participat sâmbătă la „Cupa Bucovina”, ediţia a XIII-a”, competiţie aflată în calendarul Federaţiei Române de Judo,  găzduită de oraşul Gura Humorului.

La acest eveniment a fost reprezentată şi secţia de judo a Clubului Sportiv „Şomuz” Fălticeni. Din delegaţie au făcut parte 6 sportivi şi antrenorul Liviu Dleanu.

Performerul echipei a fost David Niculeasa, care a obţinut primul loc la categoria Under 14 / 46 de kilograme. David este elev în clasa a VI-a, la Şcoala Gimnazială „Mihail Sadoveanu”.

„A fost un concurs bun pentru cei 6 copii. Toţi au luptat pentru a ajunge pe podium. David este un sportiv de perspectivă, care poate să urce ca valoare”, ne-a declarat Liviu Deleanu..

Alţi trei sportivi s-au clasat pe locul 5: Ştefan Jora – Under 16 / 66 de kilograme, Alexandru Adam – Under 16 / 55 de kilograme, Gabriel Niculeasa – Under 12 / 38 de kilograme.

La „Cupa Bucovina” au mai concurat: Tudor Deleanu – Under 16 / 50 de kilograme şi Teodor Peiu – Under 16 / +55 de kilograme.

Pentru sportivii secţiei de judo ACS Şomuz Fălticeni urmează participarea la o nouă competiţie imortantă la nivel naţional, Memorialul Oneşti, pe data de 15 noiembrie.

 

Facebook Comments

ȘTIRI