Meciul old-boys organizat la Fălticeni l-a avut invitat special pe fotbalistul Vasile MafteiSport

Meciul old-boys organizat la Fălticeni l-a avut invitat special pe fotbalistul Vasile Maftei

       Accesări: 1612

În cadrul manifestărilor din cadrul programului “Zilele Municipiului Fălticeni” a fost organizată o nouă ediție a tradiționalului meci de fotbal old-boys.

De această dată, meciul bătrânilor i-a avut ca protagoniști doar pe fălticeneni.

La întâlnirea de pe Stadionul “Tineretului” au fost prezenți foști jucători ai echipelor de fotbal din Fălticeni care s-au aflat în activitate în ani 80-90, fotbaliști care s-au retras din activitate recent, dar și jucători care activează încă în fotbalul județean.

Este vorba despre: Mihăilă Benone, Mihăilă Daniel, Cristi Munteanu, Dănilă Laurențiu, Iordache Narcis (coordonatorul evenimentului), Cicu Cristian, Ioniță Cornel, Prisacă Vasile, Suceveanu Paul, Ciobanu Ovidiu, Gospodaru Mihai, Prisacă Vladimir, Ciubotaru Gabriel, Antoniu Cristi, Fîțu Valentin, Dan Andrei, Corbu Nicu, Moldovanu Constantin (din Cluj), Pleșescu Vasile, Siminiceanu Constantin, Gheorgalis Cociu (din Grecia), Parpalea Gică, Boaru Mihai, Hogaș Mihail, Lichtenstein Carol, Rîsnic Florin, Todică Săndel, Precub Florin, Gică Lăcătuș, Costel Apupăzoae, Pânzariu Flavius, Ailenei Florin, Aileni Andrei, Vasiliu Cătălin, antrenor prof. Cornel Anton.

Delegatul jocului a fost Eduard Lichtenstein, iar de sănătatea jucătorilor s-a îngrijit “medicul” Cătălin Sandu.

Pentru că trioul de arbitri, Grigoraș Lucian, Corbu Viorel și Plantos George, a fost foarte vigilent, cele două echipe trimise pe teren au reușit să marcheze doar 10 goluri (câte 5 de fiecare parte).

Invitat de onoare al evenimentului a fost fotbalistul fălticenean Vasile Maftei, fost jucător în Liga 1 pentru Rapid București (club la care s-a consacrat – peste 200 de apriții), Unirea Urziceni, CFR Cluj, Concordia Chiajna, Voluntari, jucător cu 12 prezențe și 1 gol marcat la echipa națională a României.

Vasile Maftei s-a aflat pe teren în meciul vetereanilor de la Fălticeni, disputat în fața a circa 200 de spectatori.

La festivitatea de premiere, primarul Cătălin Coman i-a înmânat o diplomă de excelență pentru întreaga activitate de jucător profesionist și pentru promovarea imaginii Fălticeniului.  

ȘTIRI