Mazda3 este disponibilă în versiunea limuzinăActualitate

Mazda3 este disponibilă în versiunea limuzină

       Accesări: 65

Mazda aduce noutăți în oferta europeană pentru clasa compactă. Din februarie gama ultimei generații Mazda3 primește și versiunea limuzină. Aceasta acompaniază modelul hatchback care se bucură de succes pe piețele Bătrânului Continent.

Acum noua Mazda3 Sedan este disponibilă și în țările unde până acum putea fi comandată doar varianta în cinci uși cunoscută și sub denumirea Sport.

Limuzina japoneză cu linii fluide, ce rivalizează cu Renault Fluence și Volkswagen Jetta, măsoară 4,58 metri lungime. Este cu 12 centimetri mai lungă decât Mazda3 Sport și dispune de un portbagaj cu un volum de 419 litri.

Clienții pot alege unul din cele trei nivele de echipare și trei motorizări din familia SkyActiv. Unitățile pe benzină de 100 și 120 de cai putere pot fi cuplate la cutii manuale sau automate cu 6 trepte, în timp ce propulsorul diesel de 150 cai putere este asociat unei transmisii manuale cu 6 trepte. Varianta turbodiesel consumă în medie 3,9 litri și este singura care îndeplinește normele Euro 6.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Pe lista de dotări se regăsesc pilotul automat adaptiv, avertizare la depășirea benzii de rulare, asistent de frânare inteligent, geamuri electrice față și spate, asistent la plecarea din pantă, șase airbaguri, faruri bi-xeon, jante de 18 inci, aer condiționat bi-zonă, senzori parcare față și spate.

Noua Mazda3 Sedan poate fi comandată și în România la prețuri de bază cuprinse între 16.690 și 26.190 de euro.

ȘTIRI