Maternitatea Fălticeni se va muta pe strada Ion CreangăActualitate

Maternitatea Fălticeni se va muta pe strada Ion Creangă

       Accesări: 188

sedinta clŞedinţă matinală la Primăria Fălticeni. În această dimineaţă, la ora 8.00, a fost programată o nouă şedinţă extraordinară a Consiliului Local Fălticeni care a avut pe ordinea de zi votul pentru schimbarea destinaţiei clădirii de pe strada Ion Creangă, în care se doreşte a fi amenajat un sediu provizoriu pentru Maternitatea din Fălticeni.

După aproape o lună de discuţii în contradictoriu, în această dimineaţă au fost necesare doar 15 minute pentru ca proiectul primarului Cătălin Coman să primească cele 13 voturi necesare. Aprobarea hotărârii permite demararea procedurilor premergătoare începerii lucrărilor de amenajare a noului sediu în care va funcţiona temporar maternitatea.

Cele 13 voturi au fost asigurate de cei 12 consilieri ai PSD, după ce viceprimarul Constantin Bulaicon şi-a întrerupt concediul de odihnă, şi de liberalul Gheorghe Aldea. Acesta din urmă a fost singurul reprezentant al opoziţiei la şedinţa din această dimineaţă. Reaminitm că, pe data de 8 septembrie, trei din cei patru consilieri liberali prezenţi în şedinţa extraordinară au părăsit plenul într-o pauză în care se ceruse, chiar de liberali, un document care să certifice faptul că Fundaţia Caritatea nu va evacua maternitatea în perioada în care se vor derula lucrările de amenajare la clădirea de pe strada Ion Creangă.

Rudy H.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

ȘTIRI