Polițiștii au confiscat material lemnos în valoare de 46.000 lei de la un operator economic din comuna SlatinaRural

Polițiștii au confiscat material lemnos în valoare de 46.000 lei de la un operator economic din comuna Slatina

       Accesări: 1956

Verificările în domeniul operatorilor de masă lemnoasă continuă. Polițiștii Biroului de Combatere a Delictelor Silvice Suceava, împreună cu specialiști ai Gărzii Forestiere Suceava, au efectuat recent un control pe linia respectării regimului silvic. Echipe mixte au găsit din nou nereguli în zona Fălticeni.

La o societate comercială din comuna Slatina, administrată de un tânăr de 24 de ani, din localitate, s-a constatat faptul că societatea a livrat fără documente de provenienţă, cantitatea de 218 metri cubi lemn rotund de esență răşinoase și foioase, iar cantitatea de 57 metri cubi lemn era deţinută fără documente legale.

S-a procedat la confiscarea valorică a cantităţii de 218,03 m.c. material lemnos, în valoare de 34.519 lei şi confiscarea fizică a cantităţii de 57 m.c. material lemnos, în valoare de 11.500 lei, predată în custodie Ocolului Silvic Mălini.

Pentru neregulile constatate și încălcarea prevederilor legale, societății comerciale i s-au aplicat 4 sancţiuni contravenţionale în valoare de 10.000 lei.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Polițiștii au confiscat material lemnos, și au aplicat amenzi, în urma unor verificări în traficul rutier, la Ostra, Cornu Luncii și Șcheia.

ȘTIRI