Material lemnos confiscat de la doi bărbaţi din zona FălticeniRural

Material lemnos confiscat de la doi bărbaţi din zona Fălticeni

       Accesări: 70

padurePeste 15 metri cubi de lemn au fost au fost confiscaţi în dimineaţa zilei de marţi, 17 februarie, de la doi bărbaţi, din Fălticeni şi Bogdăneşti, cu ocazia unor controale în trafic ale poliţiştilor din Adâncata şi Preuteşti.

În jurul orei 06.20, o patrulă din cadrul Secţiei 8 Poliţie Rurală Adâncata a oprit pe DN 29A, în comuna Zvoriștea, autoutilitara condusă de un bărbat de 46 ani, din municipiul Fălticeni, care transporta material lemnos. În urma controlului, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul nu deține documente de proveniență și transport pentru cantitatea de 7,5 m.c. lemn de foc de esență fag. Conducătorul auto a fost sancționat contravențional, fiind dispusă și măsura confiscării materialului lemnos în valoare de 700 de lei, ce a fost predată în custodie Ocolului Silvic Adâncata.

La ora 08.30, o patrulă din cadrul Postului de poliţie Preuteşti, a oprit în trafic pe DJ 208, pe raza comuna Preuteşti, autoutilitara condusă de un bărbat de 39 ani, din comuna Bogdăneşti, care transporta cherestea. Polițiștii au stabilit faptul că bărbatul nu deține documente de proveniență și transport pentru cantitatea de 8,64 m.c. cherestea. Conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 2.000 lei, iar materialul lemnos în valoare de circa 5.000 lei a fost confiscat.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

ȘTIRI