Mașina unui fălticenean prinsă în carambolul de pe DN2Rural

Mașina unui fălticenean prinsă în carambolul de pe DN2

       Accesări: 1213

Săptămâna a început cu evenimente rutiere pe drumurile publice din județul Suceava.

Luni, după ora 13, circulația rutieră pe DN2 (E85) Suceava – Rădăuți, între localitățile Pătrăuți și Dărmănești, a fost blocată aproape două ore în urma a două accidente rutiere care s-au produs în interval de câteva minute

După ce o ambulanță a fost acroșată de mașina unui conducător auto aflat în stare de ebrietate, coloana de mașini staționată în urma accidentului a fost lovită de un autocamion care circula din direcţia Suceava spre localitatea Dărmăneşti.

La volan se afla un bărbat din județul Neamț. Potrivit IPJ Suceava, acesta nu a adaptat viteza la condiţiile de drum și ceață, intrând în coliziune față-spate cu un autoturism condus în aceeași direcție de mers, de un bărbat din municipiul Suceava.

Din impact, autoturismul a fost implicat într-un carambol cu alte 3 mașini din coloană, una dintre acestea aparținând lui Andrei Filimon, un tânăr în vârsă de 25 de ani, din Fălticeni.

            Trei dintre conducătorii auto, inclusiv fălticeneanul și o persoană care se afla în mașina acestuia, au fost transportaţi la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Polițiștii au urmat procedurile specifice în astfel de situații și au deschis un dosar penal urmând să stabilească cine se face vinovat de producerea acestui eveniment rutier.

FACEBOOK SHARES:

ȘTIRI