Mașina unui fălticenean a ars în urma unui accident rutier în municipiul SuceavaRural

Mașina unui fălticenean a ars în urma unui accident rutier în municipiul Suceava

       Accesări: 632

Și-a văzut mașina mistuită de flăcări după ce a fost implicat într-un accident rutier.

Miercuri, 27 iulie, la ora 11.45, în timp ce conducea autoturismul pe strada Traian Vuia, din municipiul Suceava, un bărbat în vârstă de 61 de ani, din municipiul Fălticeni, a efectuat un viraj la stânga, fără să acorde prioritate de trecere autoturismului condus regulamentar, de un localnic de 58 de ani, intrând în coliziune cu acesta.

Potrivit IPJ Suceavea, din impact, a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului auto  din Suceava. Acesta a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean, pentru investigaţii suplimentare.

Militarii Detaşamentului de Pompieri Suceava au intervenit cu o autospecială şi o ambulanţă SMURD.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

După coliziune, ca urmare a scurgerilor de combustibil, autoturismul fălticeneanului a luat foc și a ars în proporţie de 90%. Incendiul a izbucnit, cel mai probabil, din cauza scânteilor produse în urma accidentului rutier, care au aprins elementele combustibile din compartimentul motor.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii au întocmit dosar penal.

Click pentru VIDEO

ȘTIRI