Mașina unei boroience lovită în plin la doi pași de casă. Un nemțean băut s-a angajat în depășirea unei coloane de autovehiculeRural

Mașina unei boroience lovită în plin la doi pași de casă. Un nemțean băut s-a angajat în depășirea unei coloane de autovehicule

       Accesări: 1514

O femeie din comuna Boroaia s-a ales cu o sperietură zdravănă, și cu mașina avariată, în urma unui eveniment rutier în care a fost implicată în dimineața zilei de miercuri, 15 februarie.

La ora 08.15, în timp ce conducea autoturismul pe DN 15C, pe raza comunei Boroaia, un bărbat în vârstă de 44 de ani, din județul Neamț, s-a angajat în depășirea unei coloane de autovehicule, fără să se asigure corespunzător.

Potrivit IPJ Suceava, în urma acestei manevre, mașina nemțeanului a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar în aceeași direcție de o femeie în vârstă de 35 de ani, din comuna Boroaia. În momentul impactului șoferița era angajată în efectuarea manevrei de viraj la stânga, pentru a intra pe podețul locuinței sale.

Din accident, a rezultat rănirea ușoară a unei femei în vârstă de 73 de ani, din județul Neamț, pasageră în autoturismul condus de bărbatul de 44 de ani.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ pentru femeia de 35 de ani și de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru bărbatul de 44 de ani, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

ȘTIRI