Masina SMURD nu a ajuns la timp: Armonia Falticeni pierde primul meci din campionatSport

Masina SMURD nu a ajuns la timp: Armonia Falticeni pierde primul meci din campionat

       Accesări: 62

Pentru a doua oară într-o săptămână, litera regulametului sportiv a avut câştig de cauză în faţa competiţiei sportive.

După echipa de handbal a Sucevei, în Liga Naţională, astăzi Armonia Fălticeni a pierdut cu 3-0 meciul de pe teren propriu pentru un motiv stupid, maşina SMURD care trebuia să asigure asistenţa la acest meci a întârziat 4 minute peste timpul regulamentar! Aceasta a fost explicaţia brigăzii de arbitri din Botoşani. Aceştia au spus că meciul trebuia să înceapă la ora 11, iar pentru asigurarea ambulanţei au mai fost acordate 15 minute. Trebuie spus că asistenţa medicală era asigurată, nu de unul, ci de doi medici, înscrişi pe foaia de joc, prezenţi la stadion.

Armonia Fălticeni a avut programat astăzi primul meci din noua ediţie a Ligii I de fotbal feminin, Seria EST, contra echipei Viitorul Buzău.

Efortul organizatorilor şi entuziasmul fetelor, multe la primul lor meci în faţa părinţilor, prietenilor şi susţinătorilor din tribună, a fost în zadar pentru că ambulanţa a întârziat…doar 4 minute!

Imprumutul Promotional de Sarbatori

La decizia arbitrilor de a acorda victoria echipei oaspete a contribuit şi presiunea conducătoului echipei din Buzău care a intrat în „conferinţă telefonică” cu persoane din federaţie (presupunem noi) pentru a obţine la masa verde cele trei puncte.

<em>”Noi am făcut tot ceea ce ţine de noi pentru ca acest meci să se joace. Am depus din timp documentele necesare pentru prezenţa ambulanţei SMURD. Nu ştim ce s-a întâmplat. Dincolo de această problemă, îmi este greu să înţeleg atitudinea celor care conduc echipa din Buzău. Este păcat că la acest nivel, când vorbim de dezvoltarea fotbalului feminin în România, mesajul pe care îl dăm acestor copii este că se poate câştiga şi altfel. Dincolo de pierderea nemeritată a acestui meci cel mai mult mă apasă tristeţea fetelor. Sunt nişte copii şi va fi greu să le remontăm psihic pentru următoarele jocuri din campionat”</em>, ne-a declarat Mirela Năstacă, preşedinta Clubului Sportiv Armonia Fălticeni.

În etapa a III-a,duminică, pe 28 septembrie, Armonia va juca în deplasare cu Oţelul Galaţi.

 

ȘTIRI