Maşină neînmatriculată abandonată în gardul unei proprietăţi din Vadu MoldoveiRural

Maşină neînmatriculată abandonată în gardul unei proprietăţi din Vadu Moldovei

       Accesări: 319

Duminică, Secţia 1 Poliţie Rurală Vadu Moldovei a  fost sesizată de o femeie din comuna Vadu Moldovei, despre faptul că, în dimineața zilei de 6 martie 2016, în jurul orei 03.00, un autoturism a intrat în gardul locuinței sale, distrugând doi stâlpi de beton și plasa de gard din fier forjat, după care, conducătorul  auto a plecat de la fața locului, abandonând autoturismul. Sesizarea a fost făcută după 7 ore de la producerea evenimentului.

Conducătorul auto implicat în eveniment a fost identificat ca fiind un tânăr în vârstă de 27 de ani, din comuna Preuteşti, care acuza dureri la un picior, motiv pentru care a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat la ora 13.40 cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,19 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii au stabilit faptul că, autoturismul implicat în eveniment nu este înmatriculat,  număr de înmatriculare fiind atribuit altei maşini de altă marcă. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

ȘTIRI