Mașină furară din Dorohoi găsită cu tot cu hoț în parcarea unui hypermarket din SuceavaRural

Mașină furară din Dorohoi găsită cu tot cu hoț în parcarea unui hypermarket din Suceava

       Accesări: 1167

Un autoturism, furat de pe raza municipiului Dorohoi, județul Botoșani, a fost găsit, cu tot cu făptaș, în parcarea unui hypermarket din municipiul Suceava.

Furtul a fost comis sâmbătă dimineață, iar IPJ Botoșani a solicitat sprijinul polițiștilor vecini pentru a rezolva cazul.

În urma măsurilor operative întreprinse de Poliția municipiului Suceava, în parcarea unui complex comercial din localitate a fost identificat parcat și asigurat corespunzător, autoturismul sustras.

După aproximativ 10 minute, patrula de poliție a observat un tânăr care s-a apropiat autoturism, l-a deschis și a urcat în interior, pornind motorul cu intenția de a pleca de la fața locului.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

“În cauză, s-a procedat la blocarea autoturismului cu autospeciala de poliție, iar conducătorul auto a fost identificat ca fiind un tânăr, în vârstă de 24 de ani, din județul Botoșani, care a recunoscut faptul că, în dimineața zilei de 17 noiembrie 2018, a sustras autoturismul de pe raza municipiului Dorohoi.

Tânărul a fost condus la sediul Secției de poliție Burdujeni pentru continuarea cercetărilor, fiind preluat de un echipaj de poliție din cadrul Biroului Investigații Criminale Dorohoi, județul Botoșani”, ne-a informat Inspectoratul de Poliție Județean Suceava.

ȘTIRI