Marți se aprobă bugetul de venituri și cheltuieli al Fălticeniului pentru anul 2018Local

Marți se aprobă bugetul de venituri și cheltuieli al Fălticeniului pentru anul 2018

       Accesări: 540

Consiliul Local Fălticeni se întâlnește în ședință extraordinară, în această după-amiază, pentru aprobarea bugetului local de venituri și cheltuieli pentru anul 2018.

Ședința va începe la ora 15.00, în sala de ședințe a Primăriei Fălticeni.

Potrivit proiectului de hotărâre, veniturile bugetului consolidat sunt în sumă de 57.333.679 lei, iar cheltuielile totale sunt în sumă de 79.953.985 lei, diferența urmând să fie acoperită din excedentul anilor anteriori.

Fondurile acoperă cheltuielile de personal pentru spital, personalul aparatului de specialitate (inclusiv însoțitorii persoanelor cu handicap, muzee, piața agroalimentară), cheltuielile materiale pentru toate tipurile de activități, asistență socială, bursele elevilor și ale medicilor rezidenți de la spital, susținerea unităților de cult, proiectele sportive și culturale, subvenții către unitățile subordonate, etc.

Un segment aparte al finanțărilor este cel rezervat investiților. Potrivit proiectului aflat pe masa de lucru a deliberativului, municipalitatea își propune să demareze 22 de investiții, a căror valoare depășește 2,9 milioane de lei (29 miliarde de lei vechi). Este vorba despre investiții în infrastructura de agrement, infrastructura rutieră, școli, amenajare și sistematizare urbană, sănătate.

FACEBOOK SHARES:

ȘTIRI