Margareta Drobotă din Dolheștii Mici a fost sărbătorită la centenarRural

Margareta Drobotă din Dolheștii Mici a fost sărbătorită la centenar

       Accesări: 171

margareta_drobotaPe data de 17 octombrie 2015, Margareta Drobotă din satul Dolheștii Mici a împlinit vârsta de 100 de ani. Consătenii mătușei Margareta nu au trecut cu vederea acest eveniment unic în viața comunității.

Cu sprijinul preoților Mihai Onea și Constantin Necuăiasa, de la Parohia Sf. Nicolae, dolheștenii au sărbătorit-o pe Margareta Drobotă în timpul slujbei de duminică, 25 octombrie. I-au fost alături copii, nepoții și strănepoții, rudele, prietenii.

Cuvântul de învățătură pentru acest eveniment a fost unul special, iar asistența alături de membrii Ansamblului Străjerii i-au cântat mătușei Margareta tradiționalul „La mulți ani!”. Sărbătorita a primit o diplomă și flori din partea Primăriei comunei Dolhești, un tort pe măsura evenimentului și admirația consătenilor.

La împlinirea vârstei de 100 de ani, singura dorință a Margaretei Drobotă este să fie sănătoasă, Chiar și la această vârstă venerabilă, Margaretei Drobotă îi place să trăiască sănătos: consumă doar alimente produse în propria gospodărie, se odihnește cât îi este necesar, și de ce nu, acceptă când este cazul și un păhăruț cu țuică de poame.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Alex Săvescu

foto – Erupții Dolheștene

ȘTIRI