Marcel Porof intră în selecția pentru cei 10 dascăli din ”Liga Profesorilor Excepționali”Actualitate

Marcel Porof intră în selecția pentru cei 10 dascăli din ”Liga Profesorilor Excepționali”

       Accesări: 92

profesor-doctor-marcel-porofÎn miezul competiției. Profesorul doctor Marcel Porof se află pe lista candidaților pentru titlul suprem în ”Liga Profesorilor Excepționali”. La concursul lansat de Fundația Dan Voiculescu s-au înscris peste 800 de profesori din toată țara, dascăli cu merite și rezultate deosebite, cu un impact extraordinar asupra societăţii, oameni care reușesc prin dăruire și atașament să schimbe viețile celor pe care îi îndrumă.

În urma analizei rezultatelor obținute, profesorul Colegiului Național ”Nicu Gane” și directorul Clubului Copiilor din Fălticeni s-a clasat între primii 30 de concurenți.

Pentru a putea accede în faza finală, candidatul Marcel Porof are nevoie de sprijinul celor care îi apreciază întreaga activitate didactică. Cel puțin aceasta este una din regulile concursului național. Elevii, profesorii, și nu numai aceștia, pot să-i acorde votul la adresa electronică http://www.fundatiadanvoiculescu.ro/2015/06/porof-marcel/.

Fiecare sufragiu în plus înseamnă un pas mai aproape spre ultima etapă din concursul național.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

El este cel care i-a descoperit, valorizat și îndrumat pe elevii Colegiului Național ”Nicu Gane” care au devenit olimpicii de aur ai României la disciplina geografie. Anul acesta lista laureaților la Olimpiada Națională de Geografie, pregătiți de profesorul fălticenean, îi include pe Ana Maria Cotun (aur), Emilia Boambă (aur) și Delia Apostol (argint).

Alături de acestea se află și Lorena Davidel, calificată la Olimpiada Internaţională de Geografie de la Moscova.

Competiția ”Liga Profesorilor Excepționali” se adresează tuturor dascălilor de la clasele I – XII, care s-au remarcat de-a lungul carierei prin folosirea unor metode de predare ce au avut rezultate notabile, prin implicarea în viața comunității, realizări în afara școlii, prin recunoașterea meritelor de către elevi, părinți sau colegi.

În urma voturilor electronice la nivel naţional, din primii 30 de clasaţi vor fi selectate, 10 dintre cele mai relevante profile.

Votul final va avea loc pe 8 iunie, iar premierea câștigătorilor pe 21 iunie.

Rudy H.

ȘTIRI